Kontaktdaten

Uutuudet

Ein Teil der BonBon-Süßwaren wird für Alfmix in Finnland hergestellt

Ihr Feedback ist uns wichtig.

Wenn Sie uns eine Rückmeldung zu einem Produkt von BonBon geben möchten, füllen Sie bitte die folgenden Angaben aus.
Wir werden Ihre Anfrage innerhalb von wenigen Werktagen per E-Mail beantworten. Telefonanrufe können wir leider nicht beantworten.

Kontaktinformationen des Anbieters

Alfmix Oy
Kellokukantie 1
01300 Vantaa
puh. 010 501 3600
info@alfmix.fi
www.alfmix.fi

YLEISET
 1. Kampanjan ja arvonnan järjestäjä on Alfmix Oy. Kampanjaan ja/tai sen sääntöihin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse: info@alfmix.fi.
 2. Kampanja alkaa 14. elokuuta 2023 ja päättyy 30. syyskuuta 2023.
 3. Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotias saa osallistua huoltajan suostumuksella. Lähettäessään lomakkeen osallistuja hyväksyy nämä ehdot.
OSALLISTUMINEN
 1. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.bonbon.fi. Lomakkeeseen on täytettävä yhteystiedot. Arvontaan voi osallistua vain kerran viikossa samalla sähköpostiosoitteella.
 2. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen osallistut arvontaan, jossa voit voittaa BonBon-tuotepalkinnon, yhden palkinnon arvo on maksimissaan 50 euroa. Arvomme joka viikko yhden palkinnon.
 3. Mikäli Alfmix ei ole tavoittanut voittajia 6.10.2023 mennessä, pidättää Alfmix oikeuden arpoa uudet voittajat.
 4. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Voittajien tulee ilmoittautua Alfmixille 14 päivän kuluessa yhteydenotosta lunastaakseen palkinnon. Palkinnot lähetetään postitse voittajien vahvistamiin Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.
 5. Teknisen virheen, vahingonteon tai muun lomakkeen lähettämiseen liittyvän ongelman sattuessa sovelletaan Alfmixin päätöstä toimintatavasta.
 6. Palkintoja ei voi vaihtaa osittain tai kokonaan rahaksi.
MUUT EHDOT
 1. Jos arvontaa ei voida toteuttaa suunnitellusti, järjestäjällä on oikeus muuttaa kampanjaehtoja. Järjestäjä voi hylätä osallistujan tai kieltäytyä luovuttamasta palkintoa, jos osallistuja ei täytä kampanjan ehtoja tai jos on syytä epäillä huijausta.
 2. Alfmix Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen suoraan tai epäsuorasti osallistumisesta tähän arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.