Yhteystiedot

Uutuudet

BONBON-MAKEISIA MARKKINOI JA MYY ALFMIX

Palautteesi on meille tärkeää.

Jos haluat antaa palautetta BonBon-tuotteesta, niin täytäthän alla olevat tiedot.
Vastaamme kyselyyn sähköpostitse muutaman arkipäivän sisällä. Emme valitettavasti voi vastata puheluihin.

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
Kellokukantie 1
01300 Vantaa
puh. 010 501 3600
info@alfmix.fi
www.alfmix.fi

YLEISET
 1. Kampanjan ja arvonnan järjestäjä on Alfmix Oy. Kampanjaan ja/tai sen sääntöihin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse: info@alfmix.fi.
 2. Kampanja alkaa 14. elokuuta 2023 ja päättyy 30. syyskuuta 2023.
 3. Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotias saa osallistua huoltajan suostumuksella. Lähettäessään lomakkeen osallistuja hyväksyy nämä ehdot.
OSALLISTUMINEN
 1. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.bonbon.fi. Lomakkeeseen on täytettävä yhteystiedot. Arvontaan voi osallistua vain kerran viikossa samalla sähköpostiosoitteella.
 2. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen osallistut arvontaan, jossa voit voittaa BonBon-tuotepalkinnon, yhden palkinnon arvo on maksimissaan 50 euroa. Arvomme joka viikko yhden palkinnon.
 3. Mikäli Alfmix ei ole tavoittanut voittajia 6.10.2023 mennessä, pidättää Alfmix oikeuden arpoa uudet voittajat.
 4. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Voittajien tulee ilmoittautua Alfmixille 14 päivän kuluessa yhteydenotosta lunastaakseen palkinnon. Palkinnot lähetetään postitse voittajien vahvistamiin Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.
 5. Teknisen virheen, vahingonteon tai muun lomakkeen lähettämiseen liittyvän ongelman sattuessa sovelletaan Alfmixin päätöstä toimintatavasta.
 6. Palkintoja ei voi vaihtaa osittain tai kokonaan rahaksi.
MUUT EHDOT
 1. Jos arvontaa ei voida toteuttaa suunnitellusti, järjestäjällä on oikeus muuttaa kampanjaehtoja. Järjestäjä voi hylätä osallistujan tai kieltäytyä luovuttamasta palkintoa, jos osallistuja ei täytä kampanjan ehtoja tai jos on syytä epäillä huijausta.
 2. Alfmix Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen suoraan tai epäsuorasti osallistumisesta tähän arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.